Bezplatné školení pro začínající uživatele CAT softwaru Transit NXT

Bezplatné školení pro začínající uživatele CAT softwaru Transit NXT
Datum konání: 5. 10. 2021
Vážená paní, vážený pane,
 
srdečně Vás zveme na bezplatné školení pro začínající uživatele CAT softwaru Transit NXT. Neváhejte prosím pozvánku předat také svým kolegům, kteří by mohli mít o školení zájem.
 
Jak rychle a jednoduše začít pracovat se softwarem pro překlad podporovaný počítačem a zpracovávat formáty Transit, Trados a Wordfast v jednom prostředí? Překládejte efektivně a kvalitně v programu s překladovou pamětí, fuzzy logikou a správou terminologie. Toto školení nevyžaduje žádné předešlé zkušenosti s programem Transit, ani vlastnictví tohoto softwaru.
 
Bezplatné školení pro začínající uživatele softwaru Transit NXT pořádáme:
 
Ostrava
Adresa konání: Školení proběhne v budově E na Filozofické fakultě Ostravské univerzity
 - vzhledem k probíhající rekonstrukci je však třeba použít vchod do budovy D z Reální ulice č. 5, projít třetím patrem do budovy E a projít novým proskleným průchodem až k počítačové místnosti E 313.
Místnost: E-313
Datum a čas: úterý 5.10. 2021, 12.30 - 14.00 hod.
 
Nezapomeňte se prosím registrovat předem na e-mailu praha@star-group.net.
Těšíme se na Vás!
 
 
S přáním všeho dobrého,
 
Team STAR Czech s.r.o.

Začátek akce: 05.10 2021
European Commission International Federation of Translators Asociace konferenčních tlumočníků v ČR Komora soudních tlumočníků ČR Česká komora tlumočníků znakového jazyka Obec překladatelů Svaz českých knihkupců a nakladatelů Filozofická fakulta Univerzity Karlovy v Praze Filozofická fakulta UMB v Banskej Bystrici Svět knihy Opus arabicum Slovenská spoločnosť prekladateľov odbornej literatúry Pražský Literární Dům iLiteratura STAR Group Paraple Centrum

O JTP

JTP je nezávislá, dobrovolná, profesní organizace profesionálních tlumočníků a překladatelů otevřená všem, kteří chtějí podpořit její činnost. JTP byla založena v roce 1990, aby hájila profesní, pracovně právní a sociální zájmy svých řádných členů, napomáhala jim k dalšímu vzdělávání, propagovala je na trhu práce a informovala je o pracovních příležitostech. JTP dbá na povznesení společenské prestiže profese i kvality překladu a tlumočení. JTP je členem Mezinárodní federace překladatelů FIT.


Více

Kontakt

Senovážné náměstí 23,
Praha 1, 110 00

Tel.: 224 142 312
Tel.: 224 142 517
E-mail: JTP@JTPunion.org


NÁVŠTĚVNÍ DOBA:
středa 11.00 - 15.00 hod.
 

Napište nám

Jen vám chceme připomenout, že náš web používá cookies. Pokud si jejich nastavení nezměníte, bereme to jako souhlas s jejich užíváním. Přenastavit je samozřejmě můžete kdykoliv (další informace).